Bo-Garden Partytent large grijs 4472200

Bo-Garden Partytent large grijs 4472200

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Blokker zegt

De Bo-Garden partytent is perfect voor een verscheidenheid aan buitenactiviteiten en kan uitgebreid worden met diverse accessoires.

vidaXL zegt

De Bo-Camp feesttent biedt een ruime schuilplaats voor buitenactiviteiten. Deze partytent is 426 x 426 x 233 cm groot. De partytent is waterdicht, uv-bestendig en brandvertragend doordat hij is gemaakt van polyester met een PU-coating. Daardoor worden de wind en regen uit de tent gehouden. Het canvasdoek is heel eenvoudig te plaatsen en strak te trekken. De tent beschikt over onder meer ventilatie, gelaste naden, stabiele poten voor waterdichte oppervlakken en extra sterke stalen buizen. Bovendien zijn er scheerlijnen, haringen en een tas om de tent te vervoeren bij de levering inbegrepen. De zijwanden zoals getoond in de laatste foto zijn niet bij de levering inbegrepen. Zoals diverse andere accessoires voor deze partytent zijn ze apart verkrijgbaar.

wehkamp zegt

Deze grijze party shelter is van het merk Bo-Camp. De shelter biedt ruime beschutting bij buitenactiviteiten en is UV-bestendig, vlamvertragend en eenvoudig op te zetten en af te spannen. Ook heeft de shelter ventilatie bovenin, getapete naden, stabiele voeten voor drassige ondergronden, extra sterke salen boogstokken, scheerlijnen, haringen en een transporthoes. De Bo-Garden zijwanden zijn los verkrijgbaar.Afmetingen- Lengte: 426 cm- Breedte: 426 cm- Hoogte: 233 cmKenmerken- Materiaal: 160 gr/m3 polyester- Gewicht: 17 kg- Kleur: grijs

Productspecificaties

Kleur
Grijs, Beige
Materiaal
Stof, Polyester doek, stalen frame, Polyester
EAN
8712013722009
ID Kopen.nl
90441
Categorie
Partytenten

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑