Bestway Solar zwembadverwarmingspaneel zwart 58423

  • Bestway Solar zwembadverwarmingspaneel zwart 58423
  • Bestway Solar zwembadverwarmingspaneel zwart 58423
  • Bestway Solar zwembadverwarmingspaneel zwart 58423
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

vidaXL zegt

Dit Bestway Solar zwembadverwarmingspaneel is geschikt voor zwembaden met een pomp met een waterstroomsnelheid van maximaal 9,4 m³ of een zandfilterpomp met een waterstroomsnelheid van maximaal 7,5 m³. Het is een milieuvriendelijke en voordelige manier om uw zwembad te verwarmen. Het verwarmingspaneel is makkelijk in te stellen. U kunt het aansluiten op een zwembad door middel van de bijgeleverde adapters van 32 mm of 38 mm in diameter. Dit zonnepaneel kan de watertemperatuur verhogen met ongeveer 3-5 ° C, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het paneel is gemaakt van sterk PVC en erg duurzaam. Meerdere panelen kunnen samen worden gekoppeld om verschillende zwembadgroottes te verwarmen.

Alternate zegt

De Bestway Flowclear pool pad solarverwarming is een milieuvriendelijke en economische manier om het water van het zwembad te verwarmen. Het is gemakkelijk op te zetten met de bijgeleverde adapters 32 of 38 mm. De solarverwarming verhoogt de watertemperatuur ongeveer 3-5 C, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is gemaakt van 0,9 mm pvc, high tech materiaal, sterk en duurzaam en met een goede weerstand. Het heeft een verwarmingsoppervlak van 1,46 m² en afhankelijk van de grootte van het zwembad kunnen meerder matten aan elkaar worden gekoppeld. De afmetingen van één mat zijn 110x171 cm.

wehkamp zegt

Solarverwarming voor zwembaden met een pomp tot max. 9,4 m³ of zandfilter 7,5 m³. Een milieuvriendelijke en economische manier op het zwembad te verwarmen. Gemakkelijk op te zetten, aansluiting d.m.v. de bijgeleverde adapters 32 of 38 mm. Verhoogt de watertemperatuur ongeveer 3-5 C, afhankelijk van de weersomstandigheden. Van 0,9 mm pvc, high tech materiaal, sterk en duurzaam en met een goede weerstand. Verwarmingsoppervlak: 1,46 m². Afhankelijk van de grootte van het zwembad kunnen meerder matten aan elkaar worden gekoppeld. Afmeting mat: 110x171 cm.

Blokker zegt

Bestway solarverwarming Pool Pad zwart

Productspecificaties

Merk
Bestway
Doelgroep
Unisex
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof, PVC
Gewicht
6070 gram
EAN
6942138935202
ID Kopen.nl
530356

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑