Bebe-Jou Thermobadset DeLuxe Click wit 499601

Bebe-Jou Thermobadset DeLuxe Click wit 499601
10 uit 3 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop

Omschrijving

vidaXL zegt

Deze allesomvattende Bébé-Jou DeLuxe Click thermobadset bevat alles wat je nodig hebt om je baby te wassen en te verzorgen. De set bevat een thermobad, luieremmer, babydoekjes dispenser, manicureset en een borstel- en kamset. Het thermobad is gemaakt van sterk, duurzaam kunststof en is uitgerust met een geïntegreerde thermometer. Het bad heeft ook 2 ingebouwde zeepdispensers; een voor shampoo en de andere voor zeep. Het innovatieve thermobad heeft een CLICK-systeem waarmee het makkelijk en stevig op de Bébé-Jou badstandaard kan worden geplaatst (badstandaard niet meegeleverd). Je kan makkelijk luiers weggooien in de meegeleverde luieremmer met hygienisch deksel. Er wordt ook een comfortabel en drukverminderend aankleedkussen en een handige babydoekjes dispenser meegeleverd. De set wordt afgemaakt met een manicureset en een borstel- en kamset die speciaal ontworpen zijn voor baby's.

Baby Plus zegt

Haal je complete bad- en verzorgingsuitzet in huis met de bébé-jou Thermobadset de Luxe Click. In deze set vind je een:bébé-jou Thermobad CLICKbébé-jou Luieremmerbébé-jou Aankleedkussenbébé-jou Billendoekjesdoosbébé-jou Manicuresetbébé-jou KapsetThermobad CLICKbébé-jou’s Thermobad Click is gemaakt van duurzaam, sterk plastic en staat door de antislipvoetjes extra stevig. Door de handige ingebouwde thermometer heb je altijd zicht op de temperatuur van het water. Bovendien zorgt de zeepdispenser ervoor dat je nooit meer van het badje hoeft weg te stappen. Het vernieuwde, veilige kliksysteem (CLICK) van bébé-jou zorgt ervoor dat je het thermobadje nu nog stabieler vastzet. Je gebruikt CLICK in combinatie met de bébé-jou Badstandaard Click.LuieremmerEen handige afvalemmer voor luiers, maar ook handig om het babybad mee te legen&vullen: maak kennis met de bébé-jou Luieremmer.

wehkamp zegt

Met de bébé-jou thermobadset de luxe heb je direct je complete bad- en verzorgingsuitzet in huis. In deze set vind je een luieremmer, aankleedkussen, billendoekjesdoos, manicure- en kapset en het vernieuwde thermobad met innovatief 'CLICK' systeem waarmee je het bad heel eenvoudig, 'met 2 clicks' muurvast op de bébé-jou badstandaard 2200 of 2205 plaatst.

Productspecificaties

Doelgroep
Unisex
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
EAN
8714929996017
ID Kopen.nl
1121242
Categorie
Babybadjes

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑